Allmänt

iPhone

2009-11-10 21:16 #0 av: Staffan

Jag måste slå ett slag för Apples telefon iPhone. Är själv sedan ett par månader tillbaka lycklig ägare till en och har aldrig under hela min "mobil-historia" varit med om ett sådant lyft när jag gått från en telefon till en annan. Den är helt enkelt suverän.

iphone.jpgTänk att det måste komma en ny aktör som Apple för att visa att en mobil kan fungera på ett helt annat sätt än de stora tillverkarna Nokia, SonyEricsson, Siemens, Samsung, LG och Motorola hittills vant oss vid. Nu börjar alla se ut och fungera som iPhone istället.

Spel. Musik. GPS. Flygbilder. Kamera. Kompass. Telefon. Vattenpass. Metalldetektor. Listan kan göras hur lång som helst. Telefonen är branschens motsvarighet till en Swiss-Army-knife och inbjuder utvecklare runt om i världen att hjälpa till och bygga applikationer som gör den ännu bättre. Man blir rent av sugen att ta fram en specialanpassad iFokus-applikation till just den telefonen. Bara för att den är så bra.

Staffan

Anmäl
2009-11-24 16:32 #1 av: Niklas

Jag håller med. Nu står jag på tunnelbanetåget och läser på iFokus. :-)

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.