Allmänt

Bitcoin

2017-05-04 12:01 #0 av: Staffan

För många är fortfarande Bitcoin och digitala valutor någonting som känns mystiskt och läskigt. Som det ser ut just nu rör sig dock världen i den riktningen och det skulle kunna vara så att det är en utveckling som kommer fortsätta.

Vad tror ni? Kommer vi i framtiden att använda Bitcoin eller någon annan digital valuta eller är det bara en fluga? ;-)

// Staffan

Anmäl
2017-05-04 14:45 #1 av: Outlawly

Det är väldigt intressant!
1 Bitcoin är värd över 13000 sek. Det kommer nog bli mer och mer aktuellt.

Anmäl
2017-05-04 15:49 #2 av: Huygens

Tulpanlökar.

Administrerade av Illuminati.

Anmäl
2017-05-05 10:06 #3 av: Staffan

#2 Huygens

Administrerade av Illuminati? Hur kommer det sig att du tror det?

// Staffan

Anmäl
2017-05-05 17:06 #4 av: Huygens

Hur ska jag förklara?

Nätet har ju uppgifter om Illuminati och den som letar finner nog bättre förklaringar än mina svar.


Kortvarianten:

Vår tillvaro styrs eller står åtminstone under starkt inflytande av varelser som inte är mänskliga och som har styrt mänskligheten under mycket lång tid. Det är av central betydelse för dessa varelser att dom inte upptäcks. Varelsernas vill att deras existens ska förbli okänd hos den stora allmänheten.

Varelserna kan inte ta fysisk form i vår värld, utan styr genom att ta kontroll över nyckelpersoner, som i sin tur styr frontfigurer; politiker, industriledare, diktatorer m fl. Varelsernas målsättning är oklar och deras aktiviter misslyckas ibland.

Ifall tanken på ickefysiska varelser är svår, kan man istället tänka sej att extremt rika personer samarbetar? Finns det en möjlighet att dom hysteriskt rika familjerna skulle vilja samarbeta över tusentals år? Visst finns det krig, men ändå? Kan man tänka sej att multimiljardärfamiljer, industrimagnater, bankägarfamiljerna, massmediaägarna, militärledare osv, samarbetar världen över? Kort sagt kan man tänka sej existensen av en Illuminati?


Indikationer på att Bitcoin kontrolleras av en välorganiserad central makt:

- Banker
- Globalt
- Komplicerat
- Fantasiperson
- Zuckerberg-/Musk-klon
- Tulpanlökar/Pyramidspel
- Ursprung okänt
- Skuldfri krasch
- Wikipediagödsling
- Kraschkonstruerad kod
- Finansierar CIAs droghandel

Internationella banker är kontrollerade av dom rika familjerna. USAs riksbank sedan år 1913, FED, är privatägd och den fullständiga listan över ägare är hemlig. För att Bitcoin skulle fungera globalt krävdes internationella privatägda banker; valutakonverterare.

Bitcoin blev snabbt global, utan någon känd avsändare, vilket är en stark indikation på dold central världsomspännande kontroll. Det finns andra exempel på företeelser som kan vara Illuminatikontrollerade; Anonymous (mål och ursprung okänt), Uber (hela (?) världen på kort tid), psyop clownedpidemin (global från USA till Australien över Europa på nolltid).

Global, på samma gång över hela världen, utan kända upphovsperson(er), då är företeelsen troligen skapad av välorganiserade mäktiga krafter som arbetar i skuggorna.

.

Bitcoin är komplicerat och bygger på svårförstådda matematiska metoder. Det saknas troligen bevis för att Bitcoin inte kan knäckas kodmässigt. Vi har t ex MD5 som ett tag var en betrodd kryptering, men som idag helt upphört anses vara ett säkerhetsskydd, då kollisioner kan skapas av den kunnige. Bitcoin är för komplicerat för att en vettig person ska lita på det och tillräckligt komplicerat för att en organisation med stora resurser kan knäcka koden.

Jag har svårt att tro att en grupp frivilliga japaner (?) på sin fritid kunnat skapa Bitcoin och sedan få global genomslagskraft. Däremot är det idag känt genom Wikileaks att CIA släppt 1000-tals CIA-tillverkade datavirus på kinesiska hackersajter och det gör det därför möjligt att även avsändaren till Bitcoins källkod är en säkerhetsorganisation styrd av Illuminati.

.

Bitcoins påstådda skapare är en fantasifigur, likt Lost-seriens Alvar Hanso. Ett påhitt. Hollywood står under starkt inflytande från USAs militär. Det är möjligt att Pentagon kontrakterat manusförfattare som skapat sagofiguren för att göra Bitcoin mer trovärdig.

Ett annat exempel på ett Hollywooduppdrag är V for Vendetta, populariseringen av Guy Fawkes-masker, med syfte att legitimera det nyss nämnda Anonymous.

.

Industrivärlden har flera kända frontfigurer som troligen skapats av och med Illuminatipengar samt med moderna MKULTRA-metoder. I vissa fall är frontfiguren kanske införstådd med sin roll och i andra fall är figuren aningslös pga hård MKULTRA-kontroll. Tänk Zuckerberg och Musk.

Bitcoin fick en egen frontfigur ganska snart efter att fantasifiguren försvann ur sagan. Den nya frontfiguren var USA-medborgare, vilket troligen passade Illuminatis agenda.

.

Bitcoins oklara ursprung avger dåliga vibarationer.

Det är oklart hur Bitcoin ökar i värde annat än genom att det är ont om Bitcoins och folk växlar till sej fler bitcoins med nationella valutor. Som alla pyramidspel kan det krascha. Illuminati lurade folk att köpa tulpanlökar för dyra pengar en gång i tiden.

Mitt intryck är att Bitcoin är konstruerad för att krascha, för att förstöra värden. Bitcoins har försvunnit, stulits. Tjuvarna är spårlöst borta. Bitcoinbanker som hanterat bitcoins för miljarder kr har gått omkull. CIAs virus, CIAs malware och NSAs trojaner kan troligen stjäla bitcoins från aningslösa ägare. Ett ordspråk säger att en klok person förbereder sej vid första tecknet i skyn.


Hur kan en "påhittad" valuta som förlorat miljarder, alls återhämta sej och dessutom återhämta sej snabbt? Hur kan Bitcoins stölder vara utan spår efter tjuvarna? Enda rimliga förklaringen är att någon okänd aktör mörkar bristerna, fortsätter pumpa in nationell valutor i systemet och stöder Bitcoin på olika sätt. Nästan garanterat någon som har en dold agenda.

.

Wikipedias "neutrala" sida om Bitcoin gör reklam för agendan utan att riktigt tala om hur den fungerar och vad som driver "växlingskontoren". Farorna med Bitcoin hanteras på ett akademiskt och grumligt sätt. Det finns få iakttagelser i Wikipedia att Bitcoin kan styras av varelser som knappast vill mänskligheten väl.

Kontrollmekanismer kring vem som styr dom olika organisationerna runt Bitcoin är oklara. Även väletablerade organisationer som har kontrollmekanismer utsätts för kriminalitet. Vi har exempel i Sverige där Röda Korset/Rädda Barnen tagits över av ekonomiska brottslingar och länsats på pengar eller gett orimligt höga arvoden. Vi har stölderna i Panaxia där Ekobrottsmyndigheten ej gick på åtal pga höggradig inkompetens eller enligt politisk överenskommelse.

Om ekonomiska brottslingar tar över någon eller flera av Bitcoinorganisationerna uppstår ett ypperligt tillfälle för Illuminati att iscensätta en falskflaggekrasch. Skulden kan därefter idealiskt läggas på kinesiska/ryska/nordkoreanska/indiska hackare.

Dom Illuminatimedlemmar som verkligen satt upp Bitcoin för att krascha, kommer klara sej utan skuld. Bitcoin kan vara ett av många redskap för att försätta världen i ett instabilt tillstånd, där en lätt knuff kan välta hela samhällssystem. I Sverige har storföretagen tillåtits skapa "räntesnurror", vi har kollapsen av Postnord, systematiskt ledningssabotaget mot svensk Polis och errosionen av svensk sjukvård, som bidrar till ett instabilt samhällstillstånd.

.

Bitcoin har använts för att finansiera droghandel, som i USA ytterst organiseras av CIA. Heroin och kokain flygs in eller tas över Mexicos gräns, troligen behjälpta av DEA. CIA-agenter distribuerar sedan drogerna till Crips, Bloods och andra grupper. Samtidigt känner mycket av fotfolket i CIA/DEA inte till den egna droghandlen och måste förmås att tro på reglerna, som uppställts av ledare, som inte följer sina egna regler.

Historisk bakgrunden kring CIAs handel med kokain och heroin, kan hittas i äldre dokumentärer, t ex kokainhandeln i Florida på 1970-talet och kring den sk Iran-Contrasskandalen på 1980-talet där kokain/heroin distribuerades under guvernör Bill Clinton genom flygplatsen i Mena, Arkansas och kanske långt in på 1990-talet. Clinton blev senare USAs president.

Anmäl
2017-05-06 18:46 #5 av: Huygens

Om det nu är så att blockkedjan fördubblas varje år, vad händer efter år 2023, när den inte längre får plats på en vanlig hårddisk?

Vem kontrollerar den efter år 2027 och verifierar dess konsistens?

Anmäl
2017-05-07 16:46 #6 av: Florrpan

Frågar man Huygenes så styrs allt av Illuminati eller Aliens, eller så anser han att båda dessa två är samma sak.

Med Huygens logik så uppfanns valuta av Illuminati för flera tusen år sedan.

Anmäl
2017-05-07 17:39 #7 av: Huygens

dispatch 1035

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.