Allmänt

Kvalitetsklipp från Youtube

2019-10-22 12:35 #0 av: Staffan

Sådana här klipp ledsnar jag aldrig på... :)

// Staffan

Anmäl
2019-10-23 06:03 #1 av: Farwuq

Mja...

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2019-10-23 11:48 #2 av: Staffan

Mjo... ;)

Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är jag tycker är roligt men roligt tycker jag att det är. Förstår att det inte roar alla dock.

// Staffan

Anmäl
2019-10-24 11:31 #3 av: Farwuq

Mja...
Jag är en stockkonservativ gammal gubbe. Klippet visar hur en britt slarvar med trafikvett och hur det slutar med en olycka som kunde inneburit skador på tredje part; så, snarast visar klippet hur dumhet kan sluta med tragik.
Nörd

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2019-12-03 01:56 #4 av: illimbius

efter att du ignorerade mina svar här sårade d mäj juupt åkk ja ville ALDRI MER LÅGA IN PÅ DÄN HÄ JÄVLA SKITSIDAN😭 Nu såg ja sidan i ett ärende av annat slag och ska jöra ett inlägg men du ska ba ha klart gör dej att handlingar eller snarare icke-handlingar 🐑 konsekvenser.. det finns ett talesätt som säjer att ingen föds ond, och ja e nog kanske berädd att hålla me om d🤔✌️

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.