Alla intressen
iFokus
Annons:

OM IFOKUS

Bild på iFokus startsida

På Internet finns många sajter där människor kan umgås, diskutera eller fördjupa sig i något intresse. Dessa sajter har i regel en inriktning som till exempel foto, aktier eller resor. För dig som användare innebär det att du måste vara medlem på en sajt för varje ämne du vill diskutera. Därför startade vi iFokus.

På iFokus är det annorlunda. Hos oss samlar vi alla sajter under ett och samma tak, precis som i en galleria. Varje sida drivs av en värd som tillsammans med sina medarbetare och medlemmar bestämmer vad just den sajten ska innehålla. Alla iFokus-sajter fungerar på exakt samma sätt och finns alltid lätt åtkomliga oavsett var i nätverket du befinner dig. Detta innebär att du som medlem inte behöver lära dig hur flera olika system fungerar, och att du bara behöver registrera dig och logga in på ett ställe.

När du besökt en av våra sajter kan du lätt byta fokus och flytta till en annan sajt, för att där prata med andra människor om ett annat ämne. Vår målsättning är att du som medlem på iFokus ska kunna välja ut precis de intressesajter som berör dig. Vi kallar det fokus.

iFokus för föreningar och företag

iFokus är inte bara en mötesplats för olika intressen. Föreningar, företag och privatpersoner kan också starta och driva egna sajter på iFokus-plattformen.

Företaget bakom iFokus

Internetfokus i Sverige AB heter företaget som driver och utvecklar iFokus-plattformen. Organisationsnumret är 556608-5360 och postadressen Höglandstorget 2 i Bromma. Enklast kontaktar du oss via e-post på info@iFokus.se.