iFokus

Starta en egen sajt

Vill du starta en egen sajt för din hobby, din förening eller något annat du brinner för? Vi hjälper dig!

Har du frågor?

Är det något du undrar över om att driva en sajt på iFokus? Ställ dina frågor på Support iFokus eller maila oss.

https://support.ifokus.se

OM IFOKUS

Bild på iFokus startsidaPå Internet finns många sajter där människor kan umgås, diskutera eller fördjupa sig i något intresse. Dessa sajter har i regel en inriktning som till exempel foto, aktier eller resor. För dig som användare innebär det att du måste vara medlem på en sajt för varje ämne du vill diskutera. Därför startade vi iFokus.

På iFokus är det annorlunda. Hos oss samlar vi alla sajter under ett och samma tak, precis som i en galleria. Varje sida drivs av en värd som tillsammans med sina medarbetare och medlemmar bestämmer vad just den sajten ska innehålla. Alla iFokus-sajter fungerar på exakt samma sätt och finns alltid lätt åtkomliga oavsett var i nätverket du befinner dig. Detta innebär att du som medlem inte behöver lära dig hur flera olika system fungerar, och att du bara behöver registrera dig och logga in på ett ställe.

När du besökt en av våra sajter kan du lätt byta fokus och flytta till en annan sajt, för att där prata med andra människor om ett annat ämne. Vår målsättning är att du som medlem på iFokus ska kunna välja ut precis de intressesajter som berör dig. Vi kallar det fokus.

iFokus för föreningar och företag

iFokus är inte bara en mötesplats för olika intressen. Föreningar, företag och privatpersoner kan också starta och driva egna sajter på iFokus-plattformen.